Δραστηριοτητες - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ATE - Τεχνική & Κατασκευαστική Εταιρεία
15658
page-template-default,page,page-id-15658,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Δραστηριοτητες

Οικοδομικά έργα

Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ αναλαμβάνει την κατασκευή και την κτιριακή αναβάθμιση δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων διαφόρων χρήσεων, όπως σχολείων, υπηρεσιών, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης&διασκέδασης , κατοικιών, γραφείων,επαγγελματικών χώρων κ.α.
Ένα πολύ βασικό κομμάτι της τεχνογνωσίας της ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ αποτελεί η κατασκευή σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Βιομηχανικά-Ενεργειακά έργα

Η εταιρεία μας “ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε.” αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό Βιομηχανικά – Ενεργειακά έργα.

Έργα Οδοποιίας

Υλοποίηση έργων οδοποιίας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε έχει ολοκληρώσει μεγάλο αριθμό έργων οδοποιίας, κατασκευές οδών, συντηρήσεις υφισταμένων οδών, εντός και εκτός των οικιστικών ιστών.

Ηλεκτρομηχανολογικά έργα

Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε. διαθέτει πλήρες και καλά οργανωμένο Ηλεκτρομηχανολογικό Τμήμα, το οποίο είναι στελεχωμένο με άκρως εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Η εταιρεία αναλαμβάνει την εκτέλεση κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικού έργου, από τα πιο απλά έως τα πιο εξειδικευμένα και πολύπλοκα, προσφέροντας στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, valueengineering, πρωτοποριακά συστήματα.

Έργα εξόρυξης μεταλλείων

Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε διαθέτει την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό που απαιτούνται για ένα τέτοιο εγχείρημα σχετικά με μεταλλευτικές δραστηριότητες.

Υδραυλικά έργα

Κατασκευή υδραυλικών έργων υψηλής ποιότητας και ακρίβειας.

Λιμενικά έργα

Κατασκευή λιμενικών έργων εφαρμόζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ειδικά έργα

Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε., διαθέτοντας ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εμπειρίας, αναλαμβάνει την υλοποίηση ειδικών έργων, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα την τελευταία τεχνολογία στα κατασκευαστικά της έργα, πάντα σε συνδυασμό περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας.